Gemwear

Stoer, eigenzinnig en een tikje eigenwijs. Dat is Gemwear in een notendop. Geboren uit passie en inspiratie en uitgegroeid tot een merk die de waarden van deze tijd uitdraagt: creativiteit, duurzaamheid, natuurlijke materialen en hergebruik van grondstoffen. 

chantal-gemwear

Gifts from mother nature

Voor het maken van onze producten hergebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen, zoals rubber, leer en jeans. In de meeste sieraden wordt gewerkt met een gevarieerde selectie van edelstenen. Deze zijn niet alleen mooi om naar te kijken of te combineren met een specifieke outfit. Wist je dat aan edelstenen ook eigenschappen worden toegekend die een goede gezondheid kunnen ondersteunen? Een beschrijving van deze eigenschappen is als aanvullende informatie bij de betreffende producten in de webshop toegevoegd. 

Disclaimer: de informatie over de werking van edelstenen is niet bedoeld om de lezer te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij een medisch specialist naar eigen keus.

Over Chantal

Van passie naar product

Mijn passie voor edelstenen en sieraden begon al op jonge leeftijd. Maar zoals dat gaat verlies je passies soms een aantal jaar uit het oog, om ze later weer te hervinden. Ook deed ik een opleiding in de confectiebranche. Daar werd mijn passie voor modeaccessoires aangewakkerd. Toen ik vervolgens werd geïnspireerd met het concept van recycling, was het hek van de dam en móest ik iets met al die passie en inspiratie en werd Gemwear geboren. 

Je kan alles leren

Als creatieve autodidact kun je alle kanten op. Door veel fouten te maken heb ik enorm veel geleerd. In enkele jaren tijd leerde ik welke producten ik graag maak, hoe je ze maakt en welk gereedschap daarvoor nodig is. Ook leerde ik welke items goed verkopen, welke materialen zich het beste laten recyclen en waar deze verkrijgbaar zijn. Je kunt alles leren zolang je doet wat je leuk vindt en opgeven niet in jouw woordenboek staat.

handgemaakte-sieraden
chantal-gemwear

Stoer Hergebruik

Chantal houdt het niet bij sieraden en accessoires. Ook voor meubels, woonaccessoires en displaymateriaal kun je bij haar terecht. Check hiervoor de website van STOER HERGEBRUIK. De insteek is hetzelfde: bestaande grondstoffen recyclen, upcyclen en hergebruiken. Als er al zoveel mooi materiaal beschikbaar is, waarom zou je het niet gebruiken?

stoer-hergebruik

contact met Gemwear