Maatwerk

projecten

Zoek je iets unieks? Heb je zelf een leuk idee of materiaal met emotionele waarde? Gemwear maakt voor jou dat ene bijzonder item, kom maar op met je idee!

stoere-sieraden-gemwear

Voorbeeld projecten

persoonlijke-brillenkoker

Gedenk armband

Benno werkte jarenlang als coach intensief samen met zijn bijzondere Spaanse paard Fiablo. Ze hadden een hele hechte band. Het onverwachte overlijden van Fiablo kwam dan ook hard aan. Twee jaar later vroeg Benno mij met het witte paardenhaar een sieraad te maken als  herinnering aan de bijzondere band die hij en zijn paard deelden. We besloten de teugels en bijbehorende gespen in het ontwerp te gebruiken, met een ontroerend en gekoesterd sieraad als resultaat. 

persoonlijke-brillenkoker
persoonlijke-brillenkoker

Moldaviet halssieraad

Flory’s dochter heeft een fascinatie voor edelstenen. Ze wilde het allerliefste een moldaviet. Dus Flory vroeg me voor de veertiende verjaardag van haar dochter een speciale hanger te maken waarin deze bijzondere edelsteen is verwerkt. Ik kreeg carte blanche voor het ontwerp. De jongedame kon haar ogen niet geloven toen ze het bijpassende op maat gemaakte cadeaudoosje opende.

tas met riem
tas met riem
persoonlijke-brillenkoker
persoonlijke-brillenkoker
persoonlijke-brillenkoker

Stijlvolle handtassen

De favoriete clutch van Barbara was tot op de draad versleten en niet meer bij die ene winkel te koop. Dus op haar verzoek maakte ik twee replica’s in verschillende stijlen, maar van precies hetzelfde model. Door variatie in leer, stiksels en fournituren lijken het twee hele verschillende tassen: de een strak in modern zwart, de ander stoer in tijdloos bruin. Beide handtassen zijn gemaakt met 95% hergebruikte materialen.

Schoudertas replica

Monique had een favoriete schoudertas uit de jaren ’80. Alleen het skai leer en de felle kleuren bevielen haar niet meer. Ze vroeg me de tas na te maken in haar favoriete kleuren: blauw en grijs. Voor deze stoere replica recyclede ik leer, gespen én ritsen.

tas met riem
tas met riem

Wat is jouw idee?

Samen tot een goed idee komen en dat idee vervolgens realiseren is het mooiste wat ik doe. Neem gerust contact met me op om jouw idee te delen, wie weet gaan we er samen iets unieks van maken.